De juiste dingen op de juiste manier doen.

Succesvolle – highly effective – mensen doen de juiste dingen op de juiste manier. Tijdens een boeiende training reikt Jill Adams je praktijkgerichte inzichten aan om je personal effectiveness te verhogen.

Om succesvol te zijn, stel je eerst gericht doelen voor jezelf. Vervolgens doe je al het nodige om deze doelen te bereiken. Jammer genoeg heeft een dag maar 24 uur, waardoor je scherpe keuzes moet maken over hoe je de gelimiteerde tijd best besteedt voor een maximaal resultaat.

personal_effectiveness

Vergelijk het met het vullen van een bokaal. Hoe krijg je het meeste in de bokaal? Door te starten met de golfballen, vervolgens de knikkers toe te voegen, verder te gaan met het zand om te besluiten met het water? Of doe je het beter andersom? Eerst het water en het zand, vervolgens de knikkers om te besluiten met de golfballen?

Uiteraard begin je met het grootste – de golfballen – om te eindigen met de minder belangrijke zaken, met name het zand en het water. Dat geldt ook voor je tijdsbesteding. Uiteraard rijst dan wel de vraag: hoe weet je wat de golfballen zijn? Hoe stel ik mijn prioriteiten? Hoe zorg ik ervoor dat ik eerst met de golfballen kan beginnen?

Jill Adams reikt je verschillende praktische inzichten aan over het bepalen van je prioriteiten. Je leert tijdens deze training om assertief ‘neen’ te zeggen zonder agressief over te komen. Jill reikt je technieken aan om uitstelgedrag te vermijden. Verder krijg je handige tips om je minder te laten onderbreken tijdens belangrijke taken.

Highly effective mensen streven in onderlinge relaties naar win/win-situaties. Ze hebben niet alleen oog voor hun eigen voordelen, maar houden ook scherp de belangen en gevoeligheden van de ander in de gaten.

Terug naar het overzicht

Meer weten over deze training? Contacteer Jill Adams voor een eerste kennismaking.