Wie is Jill Adams én wat drijft haar?

Wat geeft jou echt voldoening? Hoe bepaal je wat belangrijk is voor je leven? Hoe maak je de juiste keuzes? Deze vragen vormen de rode draad doorheen de carrière van Jill Adams. Zestien jaar lang bekleedde ze als ingenieur een hogere managementfunctie bij Procter & Gamble. In 2006 gooide ze het roer om met een carrièrebreak. De vrijgekomen tijd besteedde ze aan haar gezin én haar persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2007 stelt ze haar unieke expertise ter beschikking als trainer en coach.

Carrièreswitch na carrière als manager Procter & Gamble

Inmiddels woont de tweetalige Jill Adams al meer dan twintig jaar in België. Ze is getrouwd met een Belgische man en heeft drie tienerkinderen. Als jonge ingenieur scheikunde ging ze aan de slag bij Procter & Gamble waar ze opklom tot de hogere managementfuncties.

Haar echte passie lag bij people development en leiderschap. Ze besloot in 2006 een pauze te nemen en voor zichzelf nieuwe horizonten op te zoeken.

foto-5

Nieuwe start als coach

Met Adacon zette Jill de stap van een ‘veilige’ bediendebaan naar het ‘avontuur’ van zelfstandige. Als zelfstandige coach en trainer ging Jill aan de slag met organisaties en individuen. Verdere coaching opleidingen en bijscholing geeft haar de nodige inzichten voor het uitvoeren van haar passie.

Jill Adams is actief lid van de International Coach Federation. Ze volgt momenteel een meerjarige opleiding voor het behalen van de titel van Professional Certified Coach (PCC).

foto-1

Focussen op de essentie

Vooraleer zich volop te wijden aan het coachen en trainen maakte Jill Adams een hele ontwikkeling door. Al te vaak ziet ze mensen ‘vastlopen’ in de brede waaier aan mogelijkheden die de huidige samenleving ons biedt. Mensen zijn niet bezig met de essentie, maar zitten gevangen in oude gewoontes en gedragspatronen. Steeds verder raken ze verwijderd van hun ware zelf.

Wat geeft jou écht voldoening en wat is jou passie? Dit is de centrale vraag volgens Jill Adams. Alleen medewerkers die zich met hart en ziel bij een organisatie of onderneming betrokken voelen, zullen het beste van zichzelf geven. Jill Adams vertrekt van het huidige functioneren van mensen en teams om stapsgewijs naar hogere niveaus te groeien. Haar 16 jaar ervaring als manager in een internationale organisatie, passie voor individuele ontwikkeling en diepgaande opleidingen geeft haar de zwaartekracht als trainer en coach met een duurzame impact.